Ploegdag West-Vlaanderen

Iedereen welkom

Sfeer 2019
Beste Trekpaardvrienden,
 
Gedwongen uitstel leidt niet altijd tot afstel. Wat we anderhalf jaar geleden hadden willen organiseren, krijgt een vervolg.
 
In naam van de Westvlaamse Paardenkwekersbond nodig ik jullie allen uit om op zondag 29 AUGUSTUS 2021 in LEKE / DIKSMUIDE  met jullie paarden deel te nemen aan de veld werkzaamheden.
 
De werkzaamheden zullen plaatsvinden op een gerooide aardappel akker die door onze voorzitter Marcel Wouters met veel plezier ter beschikking wordt gesteld. Toegang tot de akker via de hoeve van Marcel en Magda Moerestraat 40 8600 Leke/Diksmuide.
 
We zijn van plan te starten rond 10.00h, doorlopend tot 16h00. Iedereen is van harte welkom. Man/vrouw; beginneling/gevorderde; actieve deelnemer/toeschouwer; lid of lid in wording; ieder koudbloed ras of kruising.
Het bestuur zal zorgen voor een hap en den drank.
Inschrijving is gratis. Mogen we toch vragen uw deelname te bevestigen.
 
Praktische en definitieve info volgt de week voor 29/08.
 
Namens het bestuur van de Westvlaamse Paardenkwekersbond
 
Joost Callebert / joost.callebert@skynet.be
Marcel Wouter / woutersmarcel@skynet.be
 
 
Deze activiteit is erkend door de Vlaamse Fokkers Belgisch Trekpaard. Dit betekent dat VFBT leden die met hun eigen Belgisch Trekpaard aan de activiteit deelnemen, kunnen rekenen op een verplaatsingsvergoeding van 40 € naar analogie met deelname aan de Officiële Prijskampen. Wie zich lid wil maken of zijn lidmaatschap voor beide verenigingen voor 2021 nog wenst te vernieuwen; het is zeker nog nergens te laat en het zal zeker nog de moeite lonen.
 
Men zegge het voort